Blog

Cum poti castiga bani online?

Cum poti castiga bani online si ce este MyAdvertisingPays?

 

MyAdvertisingPays (pe scurt MAP) nu este un sistem de marketing de retea sau un sistem a unei scheme piramidale sau ceva ilegal. MAP este un simplu, dar foarte profitabil program de afiliere, care se concentreaza in intregime pe publicitate. Poti cumpara publicitate prin asa numitul pachet de credit, prin care vei obtine 550 de anunturi pentru produsele sau serviciile tale.

Nu trebuie sa fi un geniu a face bani prin aceasta platforma de publicitate. Este foarte usor si iti ia aproximativ zece minute pe zi de lucru. Defapt lucrul acesta il facem oricum zilnic, in fiecare zi vizualizam publicitate, numai ca nu am fost inscrisi pana acum la nici-un program de afiliere ca sa si castigam bani. Asta este tot ce trebuie sa faci prin MyAdvertisingPays, sa vizualizezi zilnic zece reclame.

Sa castigi bani prin MAP necesita cel putin 1 pachet de credit (costuri o singura data €49,99) vei obtine 550 de anunturi pentru produsele, serviciile, compania sau pentru pagina ta web. Cu alte cuvinte prin aceste anunturi poti sa-ti faci publicitate la serviciile tale. Pentru fiecare pachet de credit pe care il ai, primesti tot la 20 de minute o parte din profiturile firmei. In fiecare zi primesti pentru fiecare pachet 50 de centi pe o perioada de 110 zile. Deci daca cheltui 49,99 Euro vei primi inapoi 55 Euro, asta inseamna ca vei avea un profit de 10%.

Cu cat cumperi mai multe pachete, cu ata poti castiga mai mult, ceea ce este si normal.

Se zice ca Albert Einstein a spus ca “Cea mai mare forta de pe pamant este puterea dobanzii compuse”. Asta inseamna ca de fiecare data cand se aduna in contul tau de pe platforma 49,99 Euro, sa cumperi din nou un pachet si vei avea un castig de mult mai mult de cat 10%. Poti sa iti retragi castigurile oricand doresti daca apare ceva neprevazut si ai nevoie de bani. Fiecare decide singur si face cu banii sai ceea ce doreste.

Eu personal am reinvestit castigul si in timp de 6 luni am facut peste 350% profit prin aceasta metoda. Poti castiga bani prin myadvertisingpays chiar daca nu ai referenti sau chiar daca nu inscri oameni dupa tine. Ei bine, ca la orice alta companie poti si aici sa recomanzi acest site si la alte personane cu un link ce il vei primi dupa ce te inscri pe aceasta pagina. Atunci castigurile tale vor fi catapultate in sus.

Te rog sa retii urmatoarele: Nu este nevoie sa inscri pe cineva dupa tine sa poti castiga bani! Dar o poti face, exista si aceasta posibilitate.

Imedeat dupa ce te inregistrezi voi lua contact cu tine, daca doresti si iti voi arata pas cu pas cum poti sa-ti maresti venitul.

Daca mai doresti detalii sau informatii, te rog simte-te liber si contacteaza-ma!

Leave a Reply


*